Termeni si conditii de utilizare

Garantia Calitatii

''Magazinul Dvs.'' garanteaza calitatea superioara a produselor vîndute în magazinul sau virtual. Toate produsele  vîndute prin intermediul acestui site respecta standardele europene în vigoare, iar forma de prezentare este în ambalajul original al firmei producatoare. Toate produsele vîndute sînt noi si sigilate.

În cazul în care ati cumparat un produs si îl considerati necorespunzator, sesizati-ne în termen de 7 zile de la ridicarea coletului,  trimiteti-l înapoi la adresa de ramburs si veti primi banii înapoi în maxim 3 zile (Atentie: Produsul trebuie sa fie sigilat în ambalajul original).

Daca aveti întrebari în legatura cu produsele pe care le oferim  va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de contact. Clientii nostri merita  ceea ce este mai bun!

Garantia Serviciului

O comanda preluata este o comanda livrata! ''Magazinul Dvs.'' garanteaza clientilor sai ca din moment ce o comanda este confirmata, aceasta va fi livrata în conformitate cu instructiunile primite de la client.  Pentru a verifica disponibilitatea produselor  in stoc, puteti sa ne scrieti in sectiunea ''Contact''.

Garantia Identitatii

''Magazinul Dvs.'' se obliga în a nu folosi datele introduse de catre clientii sai pentru alte scopuri decît pentru a comunica detalii legate de tranzactiile initiate de catre acestia.

Toate informatiile furnizate de dumneavoastra (adresa de email, adresa de livrare, nume, etc.) sînt confidentiale, respectînd legile în vigoare privind confidentialitatea datelor.