Cum cumpar?

 

V-ati  hotarît sa cumparati? Nimic mai simplu!  Puteti suna la 0723167904 sau comanda pe sait. Pentru a trimite o comanda pe sait, urmati pasii de mai jos:

1) - alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati si apasati butonul "Adauga in cos". Prin aceasta operatiune produsele ajung în cosul dumneavoastra.  În acest meniu aveti posibilitatea sa modificati cantitatea dorita si sa vizualizati întreaga comanda. Daca vreti sa mai adaugati si alte produse în cos apasati unul din butoanele meniului ''Categorii'' care va întoarce la listele cu produse. Aici procedati în acelasi mod selectionînd produsul si cantitatea dorita.

2) - din pagina cosului dvs. virtual apasati butonul "Comanda" si veti fi directionati spre formularul de expediere unde trebuie sa completati numele si adresa la care se va face livrarea.

3) - dupa ce ati completat formularul de comanda apasati butonul "comanda" din josul paginii, urmînd ca imediat sa primiti un e-mail de confirmare.

Dupa lansarea comenzii se verifica existenta în stoc a produsului/produselor solicitate si veti fi contactat  pentru a confirma si stabili detaliile de livrare.


Zilnic între orele 8 - 20 puteti suna pentru orice fel de întrebari, nelamuriri, sugestii sau reclamatii.


Forma de plata

Metoda de plata folosita este ''Plata Ramburs'' iar livrarea se face cu Posta Româna datorita preturilor fara concurenta practicate. Plata se face în momentul primirii coletului de la Oficiul postal din localitatea dumneavoastra.

Taxa de transport depinde de cantitatea cumparata.  Astfel, în momentul primirii coletului, veti achita contravaloarea produselor comandate + taxa de transport.

Plata se face în momentul cînd primiti coletul de la Oficiul postal din localitatea dumneavoastra.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau prin curierat rapid.

Plata se face RAMBURS la primirea pachetului. Valoarea cheltuielilor  postale depinde de valoarea RAMBURSULUI. Cheltuielile de trimitere prin posta sau curierat vor fi suportate de cumparator.